keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tapettiarpajaiset

Tapetin valinta on ehkä epäkiitollisin tehtävä keskeneräisen työmaan huutaessa vielä muuta sisustusta suojakseen. Kolmen tapetointikerran kokemuksella ainoan varmaksi tietämäni ohjenuora onkin: luota aina ensituntumaan. Ensimmäisen "kolahduksen" jälkeen palaat samaan tapettiin uudelleen ja uudelleen.

Alla oleva Laura Ashleyn Heligan Floral lennähti verkkokalvoille sisustuslehdestä. Mokoma tapetti turmeli aikeet talovanhuksen ikävuosia kunnioittavasta sisustuksesta, tosin lohtu sinänsä ettei 10-20 -luvuilta kovin vivahteikkaita virityksiä tapetoinnin saralla löytyisikään. Seuraava päänvaiva oli makuuhuoneen Heliganille aisaparin löytäminen. Makuuhuoneesta on näköyhteys keittiöön ja tietysti toisinpäin - joten kovin riitaisia pareja ei tohtisi sävyjen suhteen seinille virittää. 


Varmin tarjokas tällä tietämin on Tapettitalon Atomi jonka jäljet johtaa 60-luvulle ja jonka lievähkö retrohenkisyys hivenen korpeaa. Toisaalta keittiö ansainnee tuoksujensa pitimiksi kukkia tai raitoja reippaamman kuviomaailman?
Nähtäväksi jää miten riitaisa vintagehenkisen Heliganin ja retrospirituaalisen Atomin liitosta tulee?
Vai löytyykö ennen liisterisangon avaamista vielä joku soveliaampi tarjokas keittiön seiniä kyllästämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti